LOT K26621G
- Περιοχή προέλευσης / Region of origin: CRETE
- Προϊόν / Product: KARPEA EVOO WITH GARLIC 250 ML
- Ημερομηνία παραγωγής / Production date: 23/09/2021
- Ημερομηνία λήξης / Expiration date: 31/03/2023
- Εργοστάσιο παραγωγής / Factory: KARPEA S.A., Glika Nera, Athens, Greece
- Κωδικός παραγωγού / Farmer's code: KARGGK-12-21
Χημική ανάλυση / Chemical Analysis
- Acidity / Οξύτητα (%): 0.34 (EU max 0.80)
- DK: -0.002 (EU max 0.010)
- K270: 0.149 (EU max 0.220)
- K232: 1.929 (EU max 2.500)
- Peroxides / Αριθμός υπεροξειδίων (meq O2/kg): 9.06 (EU max 20)
- Waxes / Κηροί (mg/kg): N/P (EU max 250)