Καλοκαιρινό ορεκτικό με ελιά, φέτα και καρπούζι

10'

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

10'

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

4'

ΜΕΡΙΔΕΣ

Υλικά

  • Εκπυρηνωμένες Ελιές Καλαμών KARPEA κλασικές ή οργανικές
  • Κύβοι καρπουζιού χωρίς κουκούτσια
  • Κύβοι τυριού φέτας
  • 3 κουταλιές της σούπας Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΚΑΡΠΕΑ
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό ή δυόσμο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 16 ξύλινα καλαμάκια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολάκι χτυπάμε ελαφρά το βασιλικό ή το δυόσμο με το ελαιόλαδο.
  2. Ρίχνουμε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
  3. Κρατάμε ένα-ένα τα ξύλινα σουβλάκια και περνάμε εναλλάξ ένα κύβο από καρπούζι, φέτα, ελιά.
  4. Τα τοποθετούμε σε μια όμορφη πιατέλα και ραντίζετε με το μείγμα βασιλικού/ελαιολάδου.

Μοίρασε το

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 99€
+
Scroll to Top