«Μαρινάδα για όλα τα Κρεατικά» με τη νέα σειρά BBQ OIL

60'

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

50'

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

4'

ΜΕΡΙΔΕΣ

Υλικά

  • ½ φλιτζ, τσαγ.  KARPEA BBQ OIL ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
  • ¼ φλιτζ. τσαγ. σόγια sause
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • Πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προσθέτουμε τα υλικά σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γινουν ενα ομοιογενες μίγμα.
  2. Βάζουμε το μίγμα σε ένα μεγαλο μπολ και μαρινάρουμε το κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι)  που έχετε επιλέξει.
  3. Τοποθετουμε το κρεας για 1 ωρα στο ψυγειο και υστερα το αφηνουμε για 45-60 λεπτά εκτος ψυγείου μεχρι να παρει θερμοκρασια δωματιου.
  4. Έτοιμο για ψήσιμο.
  5. Ενα tip για τραγανή κρούστα είναι το ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία.

Μοίρασε το

Scroll to Top