Εκτέλεση
- Προσθέτουμε τα υλικά σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γινουν ενα ομοιογενες μίγμα.
- Βάζουμε το μίγμα σε ένα μεγαλο μπολ και μαρινάρουμε το κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι) που έχετε επιλέξει.
- Τοποθετουμε το κρεας για 1 ωρα στο ψυγειο και υστερα το αφηνουμε για 45-60 λεπτά εκτος ψυγείου μεχρι να παρει θερμοκρασια δωματιου.
- Έτοιμο για ψήσιμο.
- Ενα tip για τραγανή κρούστα είναι το ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία.