“Marinade for all Meats” with the new BBQ Oils line

60'

PREPARATION

50'

COOKING

4'

PORTIONS

Ingredients

  • ½ cup KARPEA BBQ OIL WITH SEA SALT AND ROSEMARY
  • ¼ cup τσαγ. soy sauce
  • 1 tsp honey
  • 2 tsp. Brown sugar
  • ½ clove of garlic
  • Pepper
  • Salt

Execution Method

Add the ingredients to a mixer and beat until smooth. Put the mixture in a large bowl and marinate the meat (chicken, pork, beef) you have chosen. Place the meat for 1 hour in the refrigerator and then leave it for 45-60 minutes out of the refrigerator until it reaches room temperature. Ready to bake. A tip for crispy crust is baking at high temperature.

Share

Το eshop μας βρίσκεται προσωρινά σε συντήρηση Εργαζόμαστε για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Επισκεφθείτε μας ξανά σύντομα!
+
Scroll to Top