Εκτέλεση
- Σε μια μικρή κατσαρόλα, βράζουμε την κινόα.
- Μόλις βράσει το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό.
- Αφήνουμε την κινόα να κρυώσει πριν φτιάξουμε τη σαλάτα.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το αβοκάντο και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Γαρνίρουμε με 5-6 φέτες ώριμο αβοκάντο.
- Και τέλος, απογειώνουμε την γεύση, προσθέτοντας το Αφιλτράριστο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καρπέα (πηγή Βιταμίνης Ε)